Antalya’da düzenlenen Masterler Okçuluk Türkiye şampiyonasında, MUuğalı okçuluk antrenörü Tahir Karataş şampiyonadan 2 gümüş madalya ile döndü.

76 sporcunun katılımı ile gerçekleşen ve ilki bu yıl yapılan şampiyona, hem makaralı yay, hem de olimpik yayda üç kategoride düzenlendi. 35-44 yaş 44-55 yaş ve +55 yaş kategorilerinde bay-bayan olarak düzenlenen yarışa Muğla’yı temsilen Muğla Okçuluk Antrenörü Tahir Karataş 44-55 yaş kategorisi Makaralı Yay erkeklerde genel bireysel sıralamada 3’üncü bitirdiği yarışta eleme turlarında finale kaldı ve gümüş madalya alarak ikinci oldu. Ayrıca Mix karışık takımda finale kalarak takım yarışında da ikinci olarak 2 gümüş madalya ile Muğla ya döndü.

Şampiyonaya çok fazla hazırlanamadığını belirten Tahir Karataş; “Şampiyon sporcularımı kıramadım uzun bir aradan sonra çizgide olup, hele milli sporcuların arasında madalya çıkarmak bana büyük bir heyecan yaşattı. Madalyalarımı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze, yeni evlendiğim eşime ve öğrencilerime armağan ediyorum” dedi.