Muğla’nın Datça ilçesinde arkadaşları ile birlikte alkol alarak amatör lig maçı seyreden Nejat İşler, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı. 147 promil alkollü olduğu tespit edilen İşler’e, 80 TL para cezası kesildi.

Bodrum’da yaşamını sürdüren sanatçı Nejat İşler, taraftarı olduğu Gümüşlük Belediyespor’u Muğla 1. Amatör Lig’de dün oynanan Datça Belediyespor deplasmanında da yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı sahanın kenarında arkadaşlarıyla birlikte alkol alarak izleyen İşler, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi. Basın mensuplarına küfür eden İşler’in yanında bulunan arkadaşları da gazetecilere fiziki saldırıda bulundu. Maçı yöneten hakemler ve gazetecilere el hareketleri yapan İşler ve arkadaşları, daha sonra kendilerine tepki gösteren taraftarlarda da sert bir şekilde tartıştı.

Nejat İşler ve arkadaşlarıyla, vatandaşlar ve gazeteciler arasında yaşanan hararetli tartışmalara polis ekipleri müdahale etti. Saha görevlilerinin de araya girmesiyle gerginlik daha fazla büyümeden önlendi. İşler’in, gazetecilerin şikayetçi olmaması üzerine saha kenarında yapılan alkol testinde 147 promil alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü oldukları belirlenen İşler ve iki arkadaşına kabahatler kanununa göre 80’er TL’den toplam 240 TL para cezası kesildi.

Gümüşlük Belediyespor’un Datça Belediyespor’u 4-1 mağlup ettiği amatör spor müsabakasında saha kenarında alkol alarak gençlere kötü örnek teşkil eden Nejat İşler’in bir sanatçı olarak olaylara nenden olması seyircilerin tepkisine neden oldu.