Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan TB3L 4. hafta müsabakasında Muğla Ormanspor, Bilecik Belediyespor’u 89-65 mağlup etti.

Maça dengeli başlayan her iki takım da karşılıklı bulduğu sayılar ile birbirini yoklarken, ilk periyodu Muğla Ormanspor 21-16 önde bitirdi. İkinci periyotta maça biraz ağırlığı koyan Muğla Orman, Hüseyin Emir Nuriler ve Feyyaz İrdel’in bulduğu sayılar ile ilk yarıyı 38-30 önde kapattı.

Üçüncü periyotta taraftarının baskısı ile biraz daha derli toplu oynayan Bilecik Belediyespor, Özer Başsezgin’in bulduğu üçlük atışlar ile aradaki farkın artmasını engelledi. Bu periyotta Özer Başsezgin’in attığı üçlüklere, Orkun Şenel ve Ahmet Demetgül ile karşılık veren Muğla Orman, üçüncü periyotu 57-48’lik skorla önde bitirdi. Cem Koçal üçüncü periyotun son saniyelerinde bulduğu üçlük sonrası tribünler ve saha içi bir anda karıştı. Son periyoda aldığı hücum faul ile başlayan Muğla Orman, Bilecik Belediyespor’lu oyuncuların oyundan düşmesi ile oyuna iyice üstünlüğü koydu. Son periyotta Muğla Orman takımının oyuncusu Feyyaz İrdel bulduğu üçlükler ve Cem Koçal’ın muhteşem oyunu ile maçı 89-65 kazandı.

Maç sonunda açıklama yapan Muğla Ormanspor Baş Antrenörü Hamdi Burç Ürgen, “Maç boyunca üstün olan taraf bizdik. Hataları daha iyi değerlendirdik. Her iki takımı da tebrik ederim ve Bilecik Belediyespor’un bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim. Daha iyi yerlere gelmek için takımım iyi çalışıyor” dedi.