Muğla’nın Basketbol 3. Lig temsilcisi Ormanspor, depsamnda 2. Lig adayı Düzce Belediyesipor’a 2 sayı farkla yenildi. 1. periyotu 16-18 önde kapatan Ormanspor, devreye 31-29 geride girmesine rağmen, 3. çeyrekte Veysel’in iki 3’lük atışı ile 4. periyota 49-46 önde girmeyi başardı.

Farkı 6 sayıya kadar çıkartmayı başaran Ormanspor, Orkun’un top kayıpları ve savunmadaki hataları ile 3 sayı önde girdiği son 1 dakika 20 saniyede karşılaşma boyunca 30 sayı atan Düzce Belediyenin oyun kurucusu Ümit Köksal’ın 3’lüğü ile farkın eşitlenmesine engel olamadı. Bu dakikadan sonar başarılı Coach Hamdi Gürgen’in aldığı molalar da etkili olamayınca Ormanspor altın değerinde puan kaybederek maçı 63-61 kaybetti.

Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert, “Malesef iki takımın bütçeleri arasında uçurum var. Biz genç bir takımız. Bu nitelikteki bir takıma karşı maçı uzun süre önde götürmek, hatta son anda hatalarla kaybetmek bile ümit verici. Ben eksikliklerine rağmen tüm oyuncularımızı ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum. Ekibimiz genç ve bu yüzden zamana ihtiyacımız var. Bu takımın ligin zirvesini zorlayacağına inanıyorum” dedi.

Ormanspor Basketbol takımı bu hafta Cumartesi günü saat 17.00 da Muğla Atatürk Spor Salonu’nda Lig lideri İstanbul Acıbademspor’u konuk edecek.