Bodrum Belediye A.Ş. tarafından işletilen kafeteryalara bir yenisi daha eklendi. Konacık’ta yer alan Pedasa Cafe, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un katıldığı açılışla hizmete girdi.

Bodrum’un Konacık Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde bulunan Bodrum Belediye A.Ş. Pedasa Cafe, düzenlenen açılış kokteyli ile vatandaşın hizmetine sunuldu. Açılış törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldızhan, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Belediye Meclis Üyeleri ile Konacık Mahallesi Muhtarı Zekeriya Kayacan, dernek ve oda başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bodrum Belediye A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldızhan, açılışta yaptığı konuşmada; "Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon ile yaptığımız toplantıda Konacık Mahallesi’ne acilen bir kafeteryanın kavuşturulması için çalışmalara başlamamızı söyledi. Konacık’ta büyük bir eksik olarak görülen Pedasa Cafe, çok kısa bir zamanda Bodrum halkının hizmetine girdi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Pedasa Cafe, engelli vatandaşlarımızın da rahatlıkla gelebilecekleri bir kafeteryamızdır. İçerisinde çocuk parkının da bulunduğu 400 metrekarelik bir alan üzerinde yer alan ve 150 kişi kapasiteli modern, kaliteli ve hijyenik hizmet sunan Pedasa Cafe, tüm Bodrum’a hayırlı olsun. Cafe’nin oluşumunda emeği geçen başta Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi.

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Bodrum yarımadasında yeni bir süreç başladığına işaret eden Başkan Mehmet Kocadon ise şunları söyledi: "Hiç bir mazeret üretmeden çalışmalarımıza hızla devam etmekteyiz. Yerel seçimler ile 13 büyükşehir belediyesi olan 13 ilimizde, en hızlı şekilde kurumsal yapıya geçen ve hizmet yapmaya kaldığı yerden aynı hızla devam eden tek belediye Bodrum Belediyesi olmuştur. Bu hizmet sürecinde, Bodrum halkının hoş görüsünün de biraz yüksek olmasını bekliyordum ve Bodrum halkı beni hiç yanıltmadı. Şöyle bir baktığımda; Bodrum halkının hoşgörüsünün hep yüksek olduğunu gözlemledim. Halkımın medeni, eğitimli ve kültürlü olması sebebiyle bu konuşmayı yapıyorum. Ben inanıyorum ki Konacık Mahallemize yakışır bir kafeterya açılışı gerçekleştiriyoruz. Esasına baktığımızda bu bir kafeterya açılışı değil, ben bu kafeteryamızın mahalle sakinlerimizin bir araya gelip sohbet edebilecekleri, sosyalleşebilecekleri ve hatta bir çok sorunlarını burada dile getirebilecekleri bir alan olduğuna inanıyorum. Çünkü kafeteryalarda konuşulan sorunlar, bir şekilde biz yöneticilere geliyor. Bodrum Belediye Başkanı olarak ben, halkımın hem gözü, hem de kulağıyım. Onların söylediklerini duymakla, onların gördüğünü görmekle sorumluyum. Konacık Mahallemizde bir kafeteryanın eksikliğini de aynı şekilde hem duyduk, hem de gördük. Pedasa Kafeteryamızın açılışını da tüm halkımızla beraber bugün gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"dedi.

Başkan Kocadon, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Pedasa Cafe’yi dolaşarak incelemelerde bulundu.