Dalaman Atatürk Caddesi ve Havalimanı yolu üzerindeki binaların dış görünüşlerinin daha estetik ve güzel görünmesi için Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, ilçedeki mimar ve mühendisler ile bir araya geldi.

Dalaman Atatürk Caddesi ve Havalimanı yolu üzerinde bulunan binaların dış cephelerinin daha güzel görünmesini sağlamak için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşlerini açıklayan mimar ve mühendisler, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ın kendilerini bu tür bir organizasyon ile bir araya getirmesinden dolayı memnun olduklarını açıkladılar.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Dalaman’ı daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdi de Atatürk Caddesi ve havalimanı yolu üzerinde bulunan binaların dış cephelerinin daha güzel görünmesini sağlamak için çalışmalarımıza başladık. Bu konu ile ilgili olarak bu işin profesyoneli olan mimar ve mühendislerimizin de görüşlerini almak istedik. Bu amaçla mimar ve mühendis arkadaşlarımız ile Şehit Mehmetçik Parkı’nda bir araya geldik. Çok faydalı bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bundan sonra da sürekli bu arkadaşlarımız ile istişare halinde olacağız” diye konuştu.