İŞKUR Fethiye İlçe Müdürlüğü, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası binasında faaliyete başladı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir İş Kur Fethiye İlçe Müdürü Feridun Gülçiçek’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası binası giriş katında hizmete başlayan İş Kur ilçe müdürlüğünde işlemlere başlanırken, İş Kur İlçe Müdürü Feridun Gülçiçek Esnaf Odasının kendilerine binada yer tahsis etmesinden dolayı teşekkür etti.

Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir" Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının girişimi, İş Kur İl Müdürü sayın İlyas Sarıyerli ve Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’nında büyük katkılarıyla İş Kur ilçe müdürlüğünü Fethiye halkına kazandırmanın büyük onur ve gururu içerisindeyiz. Bundan sonra aynı çatı altında kendileri ile çalışacağız bizim yapabileceğimiz her konuda desteklerimiz ve fikir alışverişlerimiz olacaktır. Başta İş Kur ilçe müdürümüz sayın Feridun Gülçiçek ve çalışma arkadaşlarına yeni görev yerlerinin hayırlı uğurlu olmasını diler çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

İş Kur İlçe müdürü Feridun Gülçiçek Fethiye Esnaf ve sanatkarlar odasının bize gösterdikleri ilgi alaka ve desteklerden dolayı başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.