Muğla’da, öğle tatiline çıkan lise öğrencisine motosiklet çarptı. Yol güzergâhından aracı ile seyir halinde olan Muğla Valisi Amir Çiçek, aracından inerek yaralı öğrencinin durumu hakkında sağlık ekiplerinden bilgi aldı.

Kaza, öğle saatlerinde Menteşe ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Fethi Keleş’in kullandığı 34 VE 1498 plakalı motosiklet, önce yolun karşısına geçmeye çalışan lise öğrencisi Faruk Palalı (14)’e ardından da park halindeki 38 AY 835 plakalı otomobile çarptı. Ağır yaralanan öğrenciye ilk müdahale kazanın meydana geldiği yere yakın olan 112 Acil Servis istasyonundan gelen ekipler tarafından yapıldı. Bir programdan dönen Muğla Valisi Amir Çiçek de aracından inerek yaralının sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yaralı öğrenci, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Görgü tanıkları Faruk Palalı’nın yolun karşına koşarak geçmeye çalışırken kazanın meydana geldiğini söyledi. Yaralarının durumunun ağır olduğunu gören motosiklet sürücüsü Keleş, “Aniden yola fırladı, yapabileceğim bir şey yoktu” dedi.