CHP İstanbul ve Tekirdağ milletvekilleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Aydın Ayaydın ve Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti. Başkan Kocadon’un Bodrum Belediyesindeki makamında gerçekleşen ziyarete vekillerin yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve CHP’li üyeler katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, yerel seçimlerin ardından tekrar Bodrum Belediye Başkanı seçilen Kocadon’a tebriklerini ileterek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın da Başkan Kocadon’un seçimlere alışık olduğunu ifade ederek, tekrar seçildiği Bodrum Belediye Başkanlığı görevinde başarılar diledi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise "Evet, seçimlere alışığız. 1992’den beri seçimlere giriyorum. Seçimler bizim düğünümüz. Ben bunu her yerde söylüyorum. Demokrasi için mücadeleyi asla bırakmamak gerekli." dedi.

Başkan Kocadon, 2014 yerel seçimlerinin ardından büyükşehir statüsüne geçen on üç ilden en iyi toparlanan ilin Muğla olduğunu belirterek; "Bu süreci hoşgörüyle geçirmek zorundayız çünkü bu yeniden bir yapılanma. Bugün on bir tane belediyenin olduğu bir Bodrum Yarımadası’nda bir anda tek belediyeye düştük ve yüz seksen kilometrelik bir kıyı bandımız oldu. Muğla’nın kıyı bandına baktığımızda, uzunluk İspanya’ya yakın. Bir kurumsal yapılaşmaya geçiliyor, bu uzun bir süreç.Bodrum gibi bölgelerin büyükşehir statüsünde yönetilmesi çok zor. Turizm bölgeleri için özel planlamalar yapılmalı" dedi.