Muğla’nın Bodrum ilçe Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi Akustik Turizm ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bodrumspor ve Akustik Turizm arasında imzalanan 3 yıllık sponsorluk anlaşması kapsamında İçmeler’de bulunan Yelken Külüp’te tadilat çalışmaları başladı. İçmeler’de bulunan yelken kulüpte yapılacak başlıca çalışmalar kapsamında tekne park alanının üzerine sundurma yapılacak, öğrencilerin ders gördüğü sınıfların bakımı ve malzeme ihtiyaçları karşılanacak, iskele tadilatı ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya Akustik Turizm’e yelken şubesine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek şunları söyledi; “ Bodrumspor Yelken Şubesi olarak bu yıl ve bundan önceki yıllarda birçok başarıya imza attık. Bu tür başarıların tekrarlanması ve yeni Dünya şampiyonları çıkarabilmemiz ve Milli Takıma daha çok sporcu yetiştirebilmemiz için bu tür sponsorluk anlaşmalarına ihtiyacımız var. Ben buradan yelken şubemize destek olan Akustik turizme yine çok teşekkür ediyorum”

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi İçmeler Yelken Kulüp’te başlayan çalışmalar yaklaşık bir ay sonra tamamlanacak.