AFAD Çalışanları Sendikası (AFAD-SEN) Genel Başkanı Ayhan Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı Doğan Sarıçayır, Başbakanlık Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanı Dr. Fuat Oktay’ı ziyaret etti.

Merkezi Muş’ta bulunan AFAD-SEN Genel Başkanı Ayhan Çelik, ziyaretlerini sürdürüyor. Daha önce birçok ilde AFAD müdürlüklerini ziyaret eden Genel Başkan Ayhan Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı Doğan Sarıçayır, son olarak Başbakanlık AFAD Yönetim Başkanı Dr. Fuat Oktay’ı makamında ziyaret etti. AFAD çalışanlarının sorunlarının görüşüldüğü ziyarette konuşan Fuat Oktay, bu konuda AFAD-SEN’e büyük görev düştüğünü söyledi.

AFAD-SEN Genel Başkanı Ayhan Çelik ise, şu ana kadar 40 ilde AFAD müdürlüklerini ziyaret ettiklerini hatırlattı. Çalışanların sorunlarını ve taleplerini dinleme fırsatı bulduklarını vurgulayan Ayhan Çelik; "Yönetim olarak TBMM’de AFAD çalışanları ile ilgili kanun teklifimizi AK Parti Grup Başkan Vekilleri Ahmet Aydın, Mehmet Naci Bostancı, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Mehmet Akif Hamzaçebi’ye iletme fırsatı bulduk. AFAD çalışanlarının taleplerini sendika olarak sık sık dile getireceğiz" diye konuştu.