MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesindeki 1071 Engelsiz Derneği üyeleri, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı’yı makamında ziyaret ettiler.

Malazgirt 1071 Engelsiz Derneği Başkanı ve Mengüçgazi Muhtarı Rahmi Söğüt, beraberindeki dernek üyeleriyle Kaymakam Soner Kırlı’yı makamında ziyaret ederek, engellilere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Ziyarette konuşan Kaymakam Soner Kırlı, Malazgirt Kaymakamlığı ve Malazgirt Belediyesi olarak her konuda engelli vatandaşların yanında olduklarını belirterek, “Bu engelli kardeşlerimizin bir yerleri yoktu. Hatta ilk toplantılarını dışarıda yapmak zorunda kalmışlardı. Bizde belediye olarak bu kardeşlerimize belediye iş hanımızda bir yer tahsis ettik. Engellileri her zaman insan olarak başımızın üstünde taşımalıyız. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Kurum olarak engellilere her konuda kapımız açıktır. Engellilere insan olarak daha özverili, daha sağlam adımlar atarak yaklaşmalıyız. Bu ziyaret beni çok duygulandırdı. İlçedeki tüm engelli vatandaşlarımıza her zaman bütçemiz ve kapımız açıktır" dedi

Malazgirt 1071 Engelsiz Derneği Başkanı Rahmi Söğüt ise, Soner Kırlı’ya engellilere gösterdiği ilgi ve alakan dolayı teşekkür etti. Başkan Söğüt, "Allah sizi başımızdan eksik etmesin, her konuda yanımızdasınız. Verdiğiniz her yardım için size yüzlerce defa teşekkür etsem azdır. Biz engeliler bir kuru ekmeğe muhtaç değil, bir sıcak tebessüme, bir sıcak gülümsemeye muhtacız. Dernek olarak bir yerimiz yoktu. Sağ olsun Kaymakamız ve Belediye Başkan Vekilimiz Kırlı bizlere toplantılarımızı rahatlıkla yapacak bir yer tahsis etti. Kendisine ilçedeki tüm engelliler adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.