Muş’un Bostankent köy grubu muhtarlarından oluşan heyet, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Muş İl Müdürü Eşref Şentürk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında muhtar heyeti adına söz alan Ahmet Şengül ve Mehmet Şirin Bozyiğit, VEDAŞ’ın köy gruplarına yaptıkları yatırımlar sonucunda köylerinde enerji kesintisinin minimuma indiğini ifade ederek, “Önceki dönemlerde elektrik kesintilerinden mustarip durumdaydık. VEDAŞ’ın programa aldığı yatırım çalışmalarının sonuçlanmasıyla birlikte artık elektrik sorunumuz kalmadı diyebiliriz. Çalışmalarından ötürü İl Müdürümüz Eşref Şentürk Beye ve özveriyle çalışan VEDAŞ ekibine şahsımız ve köylülerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

VEDAŞ İl Müdürü Eşref Şentürk ise; VEDAŞ olarak ilke edinmiş oldukları tüketici memnuniyeti odaklı çalışmalarının hizmet bölgesinin genelinde aralıksız olarak sürdürüldüğünü belirterek, “2017 yılında ilimizde birçok noktada yatırım çalışmalarımızı hayata geçirdik. Merkezde ve köylerimizde yaptığımız çalışmalar sonucunda şebekemizi gençleştirerek enerji kalitemizi ve sürekliliğimizi artırdık. Bostankent köy grubunda bulunan 20 köy ve mezraya enerji veren 40 yıllık eski hattın yerine 30 kilometrelik yeni enerji nakil hattı inşa ettik. Yaklaşık 70 kilometrelik alanda direk deplaseleri yaptık. Ekiplerimiz bu çalışmaları en kısa sürede bitirebilmek için tüm imkan ve kapasiteleri doğrultusunda çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürdü. Yapılan hizmetlerin ve harcanan yoğun emeğin değerli muhtarlarımızca da takdir edilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. 2018 yılı içinde de yatırım, bakım ve onarım programlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Çalışmalarımızda bizleri destekleyen tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.