Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Muş Platformu Yürütme Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Büyükersoy; “Muş Platformu Yürütme Kurulu üyeleri olarak bizleri ziyarete geldiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Hepimizin bildiği gibi sendikalar bir sivil toplum örgütüdür. Demokrasinin olmazsa olmazı, sivil toplum örgütlerinin kendisini ifade etmesinden geçmektedir. Muş Platformu Yürütme Kurulu üyeleri bazı talepleri ya da öneri ve eleştirileri varsa muhtemelen onu bizlere iletmek için geldiler. Kendilerine tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi.

Vali Büyükersoy, misafirleri ile tek tek ilgilenerek ziyaret anısına Muş Platformu Yürütme Kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yapılan ziyarete kurul üyelerinden Memur-Sen Başkanı Kuzey Vurur, Muş’u Geliştirme ve Üniversite Kurma Derneği Başkanı aynı zamanda Muş Alparslan Üniversitesi İktisat Bölümü İktisat Politikası Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sena Ekici, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Orhan Demirtürkoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı M. Salih Kılıç, Muş Eğitim Vakfı Başkanı Kenan Aşar ile beraberindekiler katıldı.