Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Muş Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü heyetini ve başarılı sporcuları makamında kabul etti.

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü; öncelikle Erzurum ve Iğdır illerinde yapılan ön eleme turlarını geçtikten sonra 30 Kasım 2014 tarihinde Aydın Kuşadası’nda yapılan Kulüpler arası Kros Türkiye Şampiyonası’nda küçük kızlarda takım halinde Türkiye birincisi, küçük erkeklerde Türkiye üçüncüsü, yıldız erkeklerde Türkiye dördüncüsü, yıldız kızlarda ise Türkiye altıncısı olmuştu. Elde edilen başarılar sonrası Muş’a dönen sporcuları makamında kabul eden Büyükersoy, “Öncelikle sevgili öğrencilerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyor, onları başarılarından dolayı kutluyorum. Sporla uğraşan insanların hem sağlığını kazandığını hem de maddi olarak da bu işten kazançlı çıktığını görmekteyiz. Sevgili gençler, bizler spora devam etmenizi, sporda daha başarılı olmanızı canı gönülden temenni ediyoruz. Aldığınız dereceler çok iyi dereceler, derslerinizde de aynı şekilde başarılı olduğunuzu tahmin ediyorum. Hem eğitiminizi hem de sporunuzu daha ilerilere taşımanız, ailenizi olduğu kadar bizleri de gururlandırıyor. Sizleri tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Ziyarete Muş Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Fatih Cengiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, Atletizm İl Temsilcisi Aydın Koçlardan, atletizm antrenörleri Naim Koçlardan ve Murat Karataş ile sporcular katıldı.

Büyükersoy, ziyaret anısına sporcu öğrenciler ve beraberindeki misafirlerle fotoğraf çektirdi.