Olağan kongre ile seçilen AK Parti Nevşehir Merkez İlçe yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

8 Kasım 2014 Cumartesi günü Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Faruk Çelik’in yarı sıra İlk Koordinatör Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti Nevşehir Milletvekileri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de katıldığı Kongrede tek liste ile seçim yarışını tamamlayan Salih Açıkgöz başkanlığındaki yönetim, kongre sonunda ilk kez bir araya geldi.

Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda bir araya gelerek ilk toplantısını yapan parti yönetimine, kongreye katkılarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Açıkgöz, 2015 yılı ortalarında yapılması planlanan Milletvekilliği seçimine daha şimdiden etkili bir şekilde hazırlıklar yapmaya başladıklarını belirterek, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kendilerine verilen bu sorumluluğu en başarılı bir şekilde yerine getirme kararlılığı içinde olacaklarını ifade etti.