Nevşehir’de ilçe ve belde belediye başkanları için Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ‘Sosyal Güvenlik hak ve hükümlülükleri’ konulu eğitim toplantısı düzenlendi.

SGK’nın Stratejik Planı kapsamında yürütülen, 2014/Merkez Eylem Planı çerçevesinde, Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığınca “Sosyal Güvenlik Hak ve Hükümlülükleri ” konulu eğitim toplantısı düzenlendi. Toplantıda ilçe ve belde belediye başkanları ile belediyelerde görevli yetkili personellere video konferans yoluyla eğitim verildi.

Eğitim toplantısına SGK İl Müdürü Kemal Duran, Acıgöl İlçe Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Kavak Belde Belediye Başkanı Celal Yiğit, Sulusaray Belde Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Tatlarin Belde Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Karapınar Belde Belediye Başkanı Mustafa Tiftik ile Avanos, Derinkuyu, Kozaklı, Hacıbektaş, Gülşehir, Kalaba, Çat, Göreme, Nar, Kaymaklı ve Uçhisar Belediyesinde görevli yetkili personeller katıldı.

Eğitim sonunda Video Konferans yoluyla Belediye Başkanlarının Sosyal Güvenlik hak ve hükümlülükleri konusundaki sorularına SGK yetkililerince cevap verildi.