Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ünver, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Nevşehir’in son yıllarda Üniversiteleşme yolunda ciddi ilerlemeler sağladığını hayırsever vatandaşlarında desteği ile bu yönde ilerleyişin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirtti.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi bünyesinde kurulan ilahiyat Fakültesinin de kısa sürede gelişme göstereceğine yürekten inandığını vurgulayan Ünver , Üniversite yerleşkesinin daha modern bir görünüm içerisinde olması için Nevşehir Belediyesi olarak bundan sonrada her türlü katkıyı sağlayacaklarını belirtti.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş‘da, Nevşehir’de kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı sevinç duyduklarını belirterek fakültelerinin fiziki alt yapısının güçlendirilmesi noktasında yardımlarını esirgemeyen hayırsever vatandaşlara ve bu doğrultuda hizmet üreten Ünver’e teşekkür etti.