Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi hazırladı. Proje kapsamında LÖSEV İyilikler Tır’ı Nevşehir’e geldi.

"Anadolu’ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı" projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelere yardımları ulaştırmak amacıyla yollara düşen LÖSEV Tır’ı, Nevşehir’e gelerek Gülbahçe önünde lösemili ailelerle bir araya geldi. TIR’da; gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve kırmızı et yardımları, LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve ailelere yapıldı. Aileler yardımları, ihtiyaçlarına göre gönüllerince seçtiler.

LÖSEV yardım ekibi, burada ayrıca lösemili ailelere verilmek üzere yapılan kıyafet, gıda, oyuncak, kırtasiye gibi yardımları kabul etti.

LÖSEV’in yardım tırı hakkında bilgi veren LÖSEV Halkla ilişkiler sorumlusu Mine Yelgök, “LÖSEV yardım tırı proje kapsaminda bu yil 10 il gezdi ve Nevşehir bizim 11. Ilimiz. Buradan sonar Kırşehir ve Kırıkkale illerine gideceğiz. Biz burada yardım tırında çocuklara giyecek yardımı, kuru gıda yardımı ve et ürünleri yardımı yapmaya çalışıyoruz. Halkımızın bu yönde bilgilendirilmesi gerekli. Unutulmamalıdır ki Lösemi Hastalığı bulaşıcı değildir, uzak durmasınlar çocuklardan, sevgi göstersinler löseminin de tedavisi vardır” diye konuştu.