Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bu sabah saatlerinde Aksaray-Acıgöl çevre yolunda meydana gelen ikisi öğretmen 3 kişinin ölümü ve 19 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasında hayatını yitirenler için taziye mesajı yayınladı. Ünver mesajında, çoğunluğunu yaralı öğretmenlerin oluşturduğu 19 yaralı için de acil şifa diledi.

Belediye Başkanı Mehmet Hasan Ünver, Nevşehir- Acıgöl Çevre yolunda ,Topaç köyünde görev yapan öğretmenleri taşıyan servis aracının otobüs ile çarpışması sonrasında yaşanan elim kazayı , UCLG ’nin Çin’de devam eden Dünya Zirvesi’nde aldığını belirtti.

Ünver, mesajında şunları dile getirdi; "Yaşanan bu elim kazada hayatını kaybeden araç sürücüsü Mustafa Şahin, Topaç İlkokulu Ana Sınıfı öğretmeni Halime Eryılmaz ve Sınıf Öğretmeni Melek Gürtemel kardeşimize Allah’ dan rahmet, geride bıraktığı yakınlarına Sabr-ı Cemil diliyorum. Kazada yaralanan diğer kardeşlerimize de Allah ’dan şifa temenni ediyorum. Bu acıların bir daha yaşanmaması en büyük beklentimiz.”