Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü tarafından ‘Sosyoloji Söyleşileri-1’ konulu etkinlik düzenlendi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Günil Özlem Ayaydın Cebe, Sosyoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer, “Daha önce gerek üniversitemiz dışından getirdiğimiz sosyologlar, gerekse kendi bölümümüzdeki hocalarımızla çeşitli etkinlikler yaptık. İlk defa konuşmacıların tamamının öğrencilerden oluştuğu bir etkinliğe imza atıyoruz. Adından da anlaşılacağı üzere bu etkinliğimize Sosyoloji Söyleşileri-1 dedik. İnşallah bundan sonraki süreçte öğrencilerimizle gerçekleştireceğimiz bu tür söyleşilerimiz devam edecektir” diye konuştu.

Yöneticiliğini Sosyoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer’in yaptığı söyleşide, Sosyoloji Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerinden Zehra Özgüç, “Yaşadığımız Şehir-Okuduğumuz Üniversite”, Afife Büşra Işıldak, “Aile, Şiddet ve Boşanma”, Medine Şahin, “Gençlik ve Zararlı Alışkanlıklar”, Ali Tanrıverdi ise “Sosyal Medya” hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Etkinlik öğrencilere teşekkür belgelerinin takdimi ile son buldu.