Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görevli akademik ve idari personel için yapılarak hak sahiplerine teslim edilen TOKİ konutlarına ‘Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç TOKİ Evleri’ ismi verildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından toplu konut projesi kapsamında akademik ve idari personel için toplu talep örgütlenmesi yoluyla ev sahibi olan site sakinleri adına Site Temsilciler Kurulu, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

4 blok ve 12’şer kat halinde toplam 192 daireden oluşan konut sahipleri adına Rektör Kılıç’ı makamında ziyaret eden Site Temsilciler Kurulu, konut sahipleri adına Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkürlerini sundu.

Site Temsilciler Kurulu adına konuşan Araştırma Görevlisi Hüseyin Saraç, “Hak sahipleri olarak yaptığımız istişareler neticesinde sitemize Rektörümüzün adını vermeyi uygun gördük. Aramızda topladığımız imzalar doğrultusunda Site Temsilciler Kurulunun aldığı kararla bu talebi karşılamak üzere İç İşleri Bakanlığı Adres Bilgi Sistemine başvuruda bulduk. Kendileri de bu talebimizi olumlu karşıladılar. Diğer taraftan gerekli yerlere de müracaatlarda bulunarak hak sahiplerinin isteği doğrultusunda sitemizin adını ‘Prof. Dr. Filiz Kılıç TOKİ Evleri’ olarak belirledik.Temsilciler Kurulu olarak sıcak yuvalarına kavuşan hak sahipleri adına sizlere bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ise, site sakinlerinin bu düşüncesinin kendisini duygulandırdığını ve mutlu ettiğini ifade ederek, site sakinleri adına site temsilciler kuruluna teşekkür etti.

Ziyaret sonunda site temsilciler kurulu, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’a üzerinde ‘Prof. Dr. Filiz Kılıç TOKİ Evleri’ yazılı konutların yer aldığı fotoğraf hediye etti.