Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Niğde için yapılabilecek hizmetlerde bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da istişare ve gönül birliği içerisinde Niğde’yi yöneten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Görüş alışverişinde bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan her türlü fikir ve düşünceye açık olduklarını belirterek ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

STK ziyaretlerinde konuşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Sivil Toplum Kuruluşlarımızın, siyasi partilerimizin, dernek vakıf sendika her ne olursa olsun tamamını ziyaret ederek Belediye Başkanlığımıza bir tavsiyesi var mı? Belediye Niğde’de şöyle bir hizmet yaparsa iyi olur diyeceğimiz düşünceler var mı? Ya da şöyle bir uygulamanız var bu uygulama faydalı bir uygulama değil vatandaş bundan şikayetçi. Bu hizmetlerden vazgeçin diyebileceği noktalar varsa onları dile getirmek ve dinlemek ve hemhal olmak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Seçimden önce ziyaret edenlerden değil seçimden sonra da ziyaret eden olmak adına ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan STK ziyaretleri kapsamında Niğde Muhtarlar Derneğini, Doğanlar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Recep Doğanay’ı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Ramazan Yıldız’ı, Ergökay Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Muhterem Erkılıç’ı, TÜMSİAD Niğde Şube Başkanı Gülali Yıldırım’ı, Ekincioğlu taşımacılık İsmail Ekincioğlunu ve Ekincioğlu Seyahat Mehmet Ekincioğlu’nu ziyaret ederek istişarede bulundu.