Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret ederek istişarede bulundu.

Niğde’nin geleceğine ışık tutacak hizmetleri hayata geçirmek için çalışmalarına aralıksız devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çoğulcu yönetimle toplumun her katmanına ulaşarak proje ve çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapmaya devam ediyor.

Niğde için önemli adımları ve kararları oluşturmak için fikir birliğinin alınacak kararlarda daha doğru olacağı kanaatinde ziyaretlerini devam ettiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaretlerinde düşüncelerin Niğde için, birlik olmak için önemli olduğunu belirterek çoğulcu yönetimi ortaya koyduklarını belirtti.

Farklı siyasi partilere mensup olsak da hizmetin partisi olmaz

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret edip görüş alışverişinde bulunuyoruz. Başta siyasi partilerimizi ziyaret etmeye başlayarak küçüklüğüne büyüklüğüne bakmadan herkesi ziyaret ederek bir hal hatır sorma, Belediyeden bir istekleri var mı ? Aklımıza gelen şu ilde bu şekilde bir hizmet gördük, bu hizmeti Niğde’ye de yaparsak, şehrimize de uyarlarsak muhakkak faydalı oluruz düşüncesinde olunan fikirler projeler varsa bunları almak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu düşüncelerimiz bu gün olmak zorunda değil önümüzdeki süreçte her zaman bizlere yazılı, sözlü yada toplantı halinde şehrimiz hakkında fikirleri toplumumuzun her kesimi bildirebilir. Ziyaretlerimiz çerçevesinde ziyaret ettiğimiz tüm sivil toplum kuruluşlarımızın başkanlarıyla değerlendirme toplantısı yaparak ön plana çıkan konular ne ise bu düşünceler üzerinde yoğunlaşarak bir çalışma metodu ortaya koymak amacı ile, ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Sadece seçim öncesi gelen değil, seçimden sonra da sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla bir arada olmaya gayret gösteren bir belediye başkanı olmak için de ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz ve devam ettireceğiz. Sonuçta bu şehir hepimizin şehri, farklı siyasi partilere mensup olsak da hizmetin partisi olmaz. Bu bakımdan ortak aklın ortaya koyacağı düşünce ne ise bu doğrultuda hareket etmek önemli olan. Niğde’mizi bir adım daha ileri nasıl götürebiliriz gayreti içerisindeyiz. Marifet iltifata bağlıdır. Dolayısı ile bizim de Sivil Toplum Kuruluşlarımızın destek verdiği, vatandaşımızın destek verdiği hangi proje olursa olsun bu projeyi hayata geçirme adına ayaklarımız daha sağlam yere basar. yaptığımız işlerde de isabetli karar vermiş oluruz. Hem kaynaklarımızı israf etmemiş oluruz. Hem de daha doğru yerde kaynaklarımızı harcamış oluruz" dedi.