Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Nar Mahallesinde bulunan Kemal Çetintürk İlkokul Müdürlüğünün düzenlediği aşure programına katılarak öğrencilere aşure dağıttı.

Nar Mahallesi Kemal Çetintürk İlkokulunda gerçekleşen aşure dağıtım programına katılarak öğrenci ve velilerle bir araya gelen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı öğrenciler yoğun ilgi ile karşıladılar. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan dua edilmesinin ardından öğrencilere kendi eliyle aşure dağıtarak iyi dersler temennisinde bulundu.

Kemal Çetüntürk İlkokulu Müdürü Bayram Polat programa teşriflerinden ve hizmetlerinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.

Muharrem ayımız mübarek olsun

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Dinimizde, inancımızda önemli yeri olan aşure ikramı tüm Niğde’mizde ve Türkiye’mizde devam ediyor. İnanan kesimlerde Muharrem Ayı içerisinde böyle bir aşure geleneği var. Aşure ayı aynı zamanda bereket ayı. Şehrimizin değişik noktalarında bu gün ve bundan sonraki günlerde aşure ikramı programları olacak. Aşurenin yapımına emeği geçen ve bu programın düzenlenmesine katkı sağlayan başta mahalle muhtarımız Yakup Bostan’a ve onun heyetine, mahalle sakinlerimize hanımefendilere, okulumuzun idarecisi ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza Allah zihin açıklığı versin, çocuklarımıza ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Tüm hemşerilerimizin muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından da AK Parti binası önünde düzenlenen aşure dağıtım programına da katılan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşlara aşure ikram etti.