Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği tarafından Ömer Halisdemir Meydanında Afrin’e yönelik yapılan Zeytin Dalı Operasyonuna destek vermek üzere basın açıklaması düzenlendi. Kamu Sen’in 400 bin üyesiyle Mehmetçiüe dualarla yanlarında olduğunu ifade eden Türkiye Sağlık-Sen Niğde İl Temsilcisi Adnan Özer grup adına yaptığı açıklamada: “Türkiye Kamu-Sen olarak 400 bin üyemizle, duamızla, varlığımızla, ruhumuzla ve bütün benliğimizle askerimizin yanındayız” dedi.

Özer yaptığı açıklamada şunları dedi: “Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin’de yürüttüğü bu harekât, Türk Milleti üzerinden İslam’ı boğma amacındaki alçaklara karşı yapılan bir huruç harekatıdır.Nasıl ki, Kurtuluş Savaşı’nda Yunan kisvesi altında yedi düvelle savaştıysak bugün de YPG/PKK kılığına girmiş, yanı başımıza çöreklenmiş ve boğazımıza sarılmak için fırsat kollayan kahpe emperyalist güçlerle savaşmaktayız.Bu nedenle Sakarya, Dumlupınar, İnönü bizim için ne anlam ifade ediyorsa, El Bab, Afrin, Münbiç, Sincar ve Kandil de aynıdır.

Bugün Mehmetçik cephede, Türk milletinin kaderini yeniden yazmakta, bu topraklar üzerinde yeşerecek fidanlar için gövdelerini Amerikan roketlerine, Alman anti tank füzelerine, Fransız mayınlarına siper etmektedir.

Teröristlerin ellerindeki silahlara baktığımızda, düşmanın kim olduğunu görüyoruz. Şundan eminiz ki, Allah’ın izni ile biz bu oyunu bozacak, bu kuşatmayı yaracak, Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya, ensemizde boza pişirmeye, bizlere bedel ödetmeye çalışanlara hadlerini bildireceğiz.

Hepimiz birer Mehmetiz, birer askeriz; bütün hainlere, yedi düvele yeteriz.

Birkaç çapulcuyu maşa olarak kullanıp, Türk’e diz çöktüreceklerini sananlar bilsin ki, her bir askerimizin sinesinde 80 milyon yürek atıyor.

Türk askerinin ayak sesleri, dünyanın dört bucağında düşmanın uykusunu kaçırıyor, hainlerin kulaklarında yankılanıyor. Gelsinler; tanklarıyla, toplarıyla, bütün teknolojileriyle, hile ve desiseleriyle gelsinler. Er meydanı kurulmuştur. Bütün maskelerini çıkarıp gerçek yüzleriyle gelsinler; ak koyun kara koyun belli olmuştur. Bizim mahallemizde Türk’e rağmen, Türk’e karşı oyun kurmaya kalkanlar bilsinler ki, bizim vatanımızın sınırları masa başında cetvellerle değil, cephede kanla çizilir”

“Kahraman Mehmetçik yedi düvele, Türk’ün iradesini, kararlılığını ve gücünü bir kere daha gösteriyor” diyen Özer: “Gün bu gündür. Büyük yürüyüş başladı. Mazlumların göz yaşları dinsin, dostlar sevinsin; alçaklar korksun, hainler kaçacak delik arasın, düşman karalar bağlasın.Tüm dünya bu sözümüzü duysun, düşmanlar ayağını denk alsın; Türk milleti bugün 80 milyon tek yürek, tek bilek kahraman Mehmetçikle birlikte Afrin’e yürümeye hazırdır. Bugün 80 milyon seve seve şehadet şerbetini içmeye hazırdır.Biz, askeriyle, milletiyle bir ve bütün olarak Devletimizin ve devlet büyüklerimizin yanında, alacakları her kararın sonuna kadar arkasındayız. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak 400 bin üyemizle, duamızla, varlığımızla, ruhumuzla ve bütün benliğimizle askerimizin yanındayız” diye konuştu.