‘Niğde Bugün Afrin’de" moral kampanyası başlatan Niğde STK ve Siyasi Parti Temsilcileri kampanyaya destek çağrısında bulundular.

Niğde STK ve Siyasi Parti Temsilcileri adına Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir, Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şube Başkanı Songül Çalışkan, Hüdavend Hatun Kadın Çocuk ve Gençlik Derneği Başkanı Fatma Büyüakkaş ve Yusuf Güleç, kampanya hakkında bilgi verdi.

Niğde STK ve Siyasi Parti Temsilcileri adına açıklama yapan Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir, Afrin’de destan yazan kahraman Mehmetçiğimize "Niğde bugün Afrin’de" moral kampanyası başlattıklarını belirterek, kampanyanın 18 gün süreceğini söyledi.

Tün Niğdelilerden kampanyaya desteğe çağıran Demir: “09.02.2018 cuma günü itibariyle Niğde Halkı, Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Partilerin birlikte hareket ederek Niğde Valiliği oluru ile 18 gün boyunca sürecek olan moral kampanyamıza destek olmaya çağırıyoruz.

hesap adı: Niğde İli Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği. NİĞDE ZİRAAT BANKASI İban: TR84 0001 0002 1482 0778 4750 02 nolu hesaba gönlünüzden koptuğunca az yada çok sınırlandırması olmadan maddi yardımda bulunabilirsiniz. Toplanacak paralarla mehmetçiğimize dağda ihtiyaç duyabileceği çorap, iç çamaşırı ve powerbank alımı yapıp halkın her kesiminden yazılan mektuplarla beraber paketlenip Hatay sınır komutanlığına Hatay valiliği yardım ve desteğiyle teslim edilecektir. Devletimiz tüm düşmanlara ve hainlere karşı çok güçlü ve hiçbir maddi desteğe ihtiyacı olmadığını biliyor azcıkta olsa Mehmetçiğimize Moral vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.