Niğde Valisi Necmeddin Kılıç İl İdare Kurulunu Ulukışla’da toplayarak değerlendirme toplantısı düzenledi.

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve Niğde’nin bütün kamu kurumlarının müdürleri, ilçelerin kaymakamları, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar’ın ev sahipliğinde Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu ve tüm Ulukışla’nın muhtarlarının da katılımıyla Ulukışla Halk Eğitimi Merkezi Sosyal Salonunda bir araya geldiler.

Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar’ın çok başarılı bulunan Ulukışla tanıtım ve değerlendirme sunumu, başta Vali Kılıç ve katılımcılardan büyük alkış aldı.

Vali Kılıç, Ulukışla’nın coğrafi yapısı, konumu benzeri yönleriyle önemli bir yer olduğunu, kesinlikle üzerinde çeşitli projelerle çalışılması gereken bir ilçe olduğunu ifade ederken, tarımın, hayvancılığın, arıcılığın Ulukışla’da teşvik edilmesinin çok önemli olduğunu ve bu konuda gerekli adımların hemen atılması talimatı verdi.

Kiraz bahçeciliğinin önemini bir kez daha yinelerken Ulukışla topraklarında boş yer kaymayacak şekilde kiraz dikilmesini istedi.

Daha sonra Ulukışla Kaymakamlığı Müzik Topluluğu tarafından seslendirilen “İmam Hüseyin” ilahisi eşliğinde Vali Necmeddin Kılıç, katılımcılara aşure ikram etti.

Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, konuşmasında başta Vali Kılıç ve tüm katılımcılara Ulukışla adına teşekkür ederken, Ulukışla’nın kamu kurum ve kuruluşları ile, yerel yönetimleri ile tam bir koordinasyon ve uyum içinde çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi. Ulukışla’yı daha güzel günlere taşıma hedeflerinde Vali Kılıç’tan da desteklerini talep etti. Ali Uğurlu’nun konuşmasının ardından Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Mahmut Peşin’in, Ulukışla’ya yapılan ve yapılacak hükümet yatırımlarını içeren sunumunu yapmasının ardından toplantı sona erdi.