Niğde Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin tamamıyla her yıl toplantılar gerçekleştirerek onların sorunlarını dinleyip sorularını cevaplayan Rektör Prof. Dr. Adnan Görür bu yıl da gerçekleştirdiği iki ayrı toplantıda öğrencileri tek tek dinleyerek sorunlarını not aldı, sorularını cevapladı.

Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıların ilki merkez yerleşkede bulunan okulların öğrencilerine, ikinci toplantı ise merkez yerleşke dışında yer alan okulların öğrencilerine yönelik olarak düzenlendi.

Toplantılara öğrencileri ilgilendiren konularla ilgili dairelerin başkanlarıyla birlikte katılan Rektör Görür yaklaşık 3 saat süren toplantılarda salonda bulunan tüm öğrencileri tek tek dinledi ve sorularını yanıtladı.

Toplantılarda ilk olarak üniversitenin mevcut durumu ile ilgili olarak bilgiler veren Rektör Görür daha sonra öğrencilerin otobüs güzergâhları ve genel ulaşım, güvenlik, beslenme, not değerlendirme sistemi, fiziksel koşullar ve eğitim öğretim gibi konularda sordukları soruları cevapladı. Önceki yıllarda gerçekleştirilen toplantılarda kendilerine iletilen birçok sorunun çözüldüğünü belirten Rektör Görür bu yıl iletilen sorunlarında en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulması için çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Rektör Görür öğrencilerin tamamının sorusu bitinceye kadar salondan ayrılmayarak bütün soruları tek tek cevapladı.