Kamu İdarelerine Eğitim ve Teknik Danışmanlık Derneği-Işığı Arayanlar Ünye Fotoğraf Topluluğu, bir yıl önce başlattıkları “Birikiminiz Kitap ve Oyuncak Olsun” kampanyasına gelen kitap ve oyuncakları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

15 Aralık 2013 tarihinde başlayan “Birikiminiz Kitap ve Oyuncak Olsun” kampanyası ile 1 yılda bin adet kitap ve 500 adet oyuncak toplandı. Türkiye’nin birçok yerinden destek gelen kampanyada, ihtiyaç sahipleri özenle seçilerek gönüllü vatandaşlar aracılığı ile toplanan yardımlar ulaştırıldı.

Kampanya hakkında bilgi veren Işığı Arayanlar Ünye Fotoğraf Topluluğu Eğitmeni İbrahim Arslan, “Birikimimiz oyuncak ve kitap olsun demiştik 15 Aralık 2013’de ve bugün 19 Aralık 2014’te birikimleriniz bin tane kitap 500 tane oyuncak oldu. Kampanyayı başlattığımız günden bugüne kadar birikimlerinizi doğru yerlerine ulaştırmak gibi bir derdimiz vardı. Emanetlerinizi doğru olduğunu düşündüğümüz yerlerine teslim ettik. Kitapları Akkuş Çayıralan Ortaokulu’na, oyuncakları Akkuş Akpınar Ortaokulu Ana Sınıfı’na ulaştırdık ve topluluğumuz adına teşekkür plaketleriyle onurlandırıldık. Kampanyamızın ilk birikimini dağıttık ve sürekli devam eden bir kampanya olması dileği ile katkılarınızı bekliyoruz” dedi.