Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın da içlerinde bulunduğu ortaokul arkadaşları, 32 yıl sonra tekrar bir araya geldiler. Uzun yıllar birbiriyle görüşemeyen arkadaş grubu, bu buluşma ile geçmişte yaşadıkları hatıraları da yad etme imkanı buldular.

3 YIL AYNI SINIFTA

Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu 1980-1983 yılları arasında eğitim gören öğrencilerin, 32 yıl sonra gerçekleştirdikleri buluşmada ilginç anlarda yaşandı. Yakınları ile birlikte katıldıkları yemekli toplantıda, yaklaşık 30 kişi bir araya gelirken, yüzleri unutmanın verdiği şaşkınlıkla bazı öğrenciler birbirini tanıyamadı.

Dünün öğrencisi, bugünün ise her biri farklı bir iş kolunda çalışan yetişkin bireyi olan Hamdullah Suphi Ortaokulu mezunları, yemek boyunca geride bıraktıkları yılların hikayelerini de paylaştılar. 3 yıllık ortaokul arkadaşlığında ilk iki yılda (E) şubesinde, üçüncü yılda ise (C) şubesinde eğitim gören arkadaş gurubu, Başkan Enver Yılmaz’a da Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde başarılar dilediler.

BAŞKAN YILMAZ: “SİZLERİ TEKRAR GÖRMEK ÇOK GÜZELDİ”

Buluşma yemeğine eşi Yeter Yılmaz ile birlikte katılan Başkan Enver Yılmaz, arkadaşlarına hitaben yaptığı konuşmada, yıllar sonra arkadaşlarını görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ortaya çıkan fikirle birlikte bu buluşmanın gerçekleştiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Sizleri tekrar görmek ve bugünü yaşamak gerçekten güzeldi. Birçoğunuz farklı farklı meslek kollarında hayatını sürdürüyor. Belki de birbirimizi bazen görüp tanımadığımız zamanlar olmuştur. Ancak bugün daha dikkatli baktığımızda tanıyabiliyoruz. Öğrencilik yıllarında yaşadığımız dostluklar insan için unutulmaz anıları da içinde barındırır. Eminim ki bundan sonra da düzenli bir şekilde bir araya gelerek o günleri tekrar yad edeceğiz. Hepinize ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.