Altınordu Belediyesi, ‘E-Belediye’ (Elektronik Posta Ödeme) sistemini hayata geçirdi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, vatandaşların artık belediyeye gelmeden ’www.altinordu.bel.tr’ adresine girerek, ‘E-Belediye’ sisteminin kullanışlı ve kolay ara yüzüyle tüm kullanıcılara hitap ettiğini belirterek, işlemlerin hızla yapılarak vatandaşların veznede sıra beklemek yerine işlemlerini zaman kaybetmeden gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Başkan Tekintaş, özellikle yurt ve il dışında yaşayan Altınordulu vatandaşlar için E-Belediye sisteminin büyük bir kolaylık olduğunu ifade ederek, oluşturdukları sistemin son derece güvenli ve sertifikalı bir sistem olduğunu kaydetti. Engin Tekintaş, “Vergi mükelleflerimiz, belediyeye gelme zorunluluğundan kurtularak, yeni sistemle, emlak, ilan-reklam, eğlence, çevre temizlik vergilerinin tümünü internet ortamında sorgulayıp, ödemelerini yapabilecek. Emlak vergisi, çevre ve temizlik tarifelerine kadar her şey birkaç dakikalık işlemle öğrenilecek. Web sitemizde e-belediyecilik hizmeti sayesinde vatandaş hiç sıra beklemeden, erişim imkanlarından faydalanarak işlemlerini yapabilecek" dedi.

Son teknolojiyle yapılan internet sitesinde vatandaşın belediyeyle ilgili merak ettiği tüm sorulara da cevap bulacağının altını çizen Başkan Tekintaş, "Şeffaf belediyeciliği en iyi şekilde uyguluyoruz. Web sitemiz üzerinden, vatandaşlarımız, ilçemizle ilgili en doğru ve en yeni bilgiye kısa sürede ulaşabilecek. Belediyemizin çalışmalarını yakından takip edip, öneriler, çözümler, istekler, şikayetlerini iletebilecekler" diye konuştu.