Altınordu Belediyesi, temizlik alanında yaptığı çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde ihtiyaç duyulan noktalara yeni çöp kutuları yerleştiriyor.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 150 adet çöp kutusu Sırrıpaşa, İsmet Paşa, Süleyman Felek ve Zübeyde Hanım Caddelerine montajlanıyor. Çöp kutularında “Çöpünü Yere Değil Bana At” sloganı yer alırken, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, vatandaşların çöplerini yere atmamaları gerektiğini ifade etti.

Başkan Tekintaş, göreve geldikleri günden bu yana temizlik alanındaki çalışmalara önem verdiklerini, bugüne kadar 300 eski çöp konteynerini onardıklarını ve 180 adet yeni çöp konteyneri alarak ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirdiklerini söyledi. Başkan Tekintaş, “Biz vatandaşlarımızın çöplerini yere değil çöp kutularına yada konteynerlere atmalarını istiyoruz. Şu anda yeni ve eski Fidangör olarak bilinen Sırrı Paşa ile İsmet Paşa Caddelerimizde, bu önemli iki caddemizin yanı sıra Süleyman Felek ve Zübeyde Hanım Caddesi’nde 150 adet çöp kutularını montajlama çalışmalarımız devam ediyor. Buradaki hedefimiz; sokakta izmaritten kağıt parçasına gibi zerre kadar kirlilik istemiyoruz. Herkesin rahat kullanabileceği çöp kutuları yerleştiriyoruz. ‘En iyi temizlik kirletmemektir’ diyoruz. Vatandaşlarımızın çevresine evleri gibi sahip çıkmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.