Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ekim ayında çalışmasına başlanan 310 milyon liralık asfalt hamlesi için ekipler kurulduğunu ve 2015 Nisan ayından itibaren kırsal alanda asfalt seferberliğini herkesin göreceğini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti 5. Çamaş Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı. Burada partililere seslenen Başkan Yılmaz, henüz yeni bir belediye olmalarına rağmen büyük işler başardıklarını söyledi. Gece gündüz Ordu için çalıştıkların belirten Başkan Yılmaz, "Genç yaşımızda bir çok kişiye nasip olmayacak görevlerde bulunduk. Yapacağımız hizmetler sonrası sizlerden ’Allah razı olsun’ dışında bir beklentimiz yok" dedi.

ÇAMAŞ’A 15 KM. SICAK ASFALT

Çamaş ilçesine 15 km. sıcak asfalt yapacaklarını belirten Başkan Yılmaz, "19 ilçede yüzde 55 oy oranıyla tarih yazdık. Türkiye’nin büyükşehirler içerisinde 309 milyon liraya en büyük sıcak asfalt ihalesinin yapan belediyeyiz. Şu anda 180 kişi sahada yol için çalışıyor. Nisan ayında bu rakam 600 kişi olacak. Çamaş ve diğer ilçelerin, dağını, taşını inşallah sıcak asfalt yapacağız. Çamaş için 12 km. demiştik, şu anda ilave yapıyoruz ve 15 km. yapıyoruz" diye konuştu.

"BAŞKA ÖRNEĞİ YOK"

Ordu’da su ve yol sorununu bitirmeye kararlı olduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, "Su sorunu, yol sorunu çözülmüş bir Ordu’yu inşa edeceğiz. Her yıl asfalt dökmek yerine sıcak asfalta geçtik. Şu anda büyükşehir belediyeleri içerisinde böyle bir iş yapan hiçbir belediye yok. Biz söz verdik bu hizmetleri yaptık. Altyapı hizmetlerini yaptıktan sonra da diğer alanlarda Ordu’yu marka bir kent yapacağız" şeklinde konuştu.

UFAK TEFEK HESAPLARI HERKES BIRAKMALI

"Biz 24 saat esaslı çalışıyoruz" diyen Başkan Yılmaz, şunları söyledi: "Ne yaptığımızı biliyoruz. Büyükşehir belediye başkanı olarak her hafta 6 ilçeyi ziyaret ediyoruz. Ancak Ordu çok dağınık bir coğrafya ve bazen ilçelerin hepsine gitmekte zorlanıyoruz. Ben milletvekilliğinden sonra hizmet amaçlı bu memlekete geldim. Oturduğum koltuğun benim için hiçbir önemi yok. Biz hizmet partisiyiz ve kardeşiz. Ufak tefek hesapları herkes bırakmalı. Sizlerden bizim beklediğimiz tek şey, ‘Allah razı olsun memlekete güzel hizmet etti’ dışında bir beklentimiz yok. Seçimler öncesi verdiğimiz her sözün arkasındayız. 2017 yılına kadar Ordu büyük değişimi hissedecek."

İLÇEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Yılmaz, AK Parti Çamaş 5. Olağan İlçe Kongresi’nin ardından ilçede incelemelerde bulunup, vatandaşlarla hasret giderdi. Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi devam eden Merkez Cami ve belediye ve kaymakamlık binalarının yapılması planlanan arazisinde incelemelerde bulundu. Ardından Gelin Kayası Mesire alanını inceleyen Başkan Yılmaz, daha sonra ilçeden ayrıldı.