Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Üniversitesi öğrenci yurdunda kalan öğrencilere verdiği sözü iki günde yerine getirdi.

ODÜ kampüsünde bulunan Lebibe Ergin Karlıbel Kız Öğrenci Yurdunda söyleşiye katılan Başkan Enver Yılmaz, kendisinden istenen yurt yolunun asfalt yapılması talebini karşılıksız bırakmadı. Öğrencilerin ulaşımını sağlayan yol Başkan Yılmaz’ın talimatı ile Büyükşehir ekipleri tarafından iki gün içerisinde yapılarak hizmete girdi.

Geçtiğimiz gün, kendisini söyleşi için kaldıkları yurda davet eden öğrencileri kırmayarak bu davete karşılık veren Başkan Enver Yılmaz, yaklaşık 2 saatlik programda, kendisinin öğrencilik yıllarından bugüne kadar yaşadığı süreci ve bugün Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hayallerini öğrencilerle samimi bir ortamda paylaşmıştı.

BAŞKAN VERDİĞİ SÖZÜ İKİ GÜNDE YERİNE GETİRDİ

Sohbet sonrasında öğrencilerden gelen talepleri de alan Başkan Enver Yılmaz, bir öğrencinin “Şu an içinde bulunduğumuz ve bizlerin kaldığı yurdumuzun yolu sorunlu. Ulaşımda problemler yaşıyoruz. Bu yolun yapılmasını sizlerden istiyoruz” şeklindeki talebine, “Bunu not alıyorum.. Buraya gelirken zaten görmüştüm. Ulaşım yolunuzu en kısa sürede asfalt yapacağız” şeklinde yanıt vermişti.

Başkan Enver Yılmaz öğrencilere bir sürpriz yaparak, verdiği talimatla yurt yolunu iki gün içerisinde kullanıma hazır hale getirdi. Toplam 350 m uzunluğundaki ulaşım yolunu asfalt yapılmış gören öğrenciler Başkan Enver Yılmaz’a teşekkür ederken, sohbette gündeme gelen taleplerinin hemen yapılması karşısında da Başkan Enver Yılmaz’ın özelikle eğitim konusundaki hassasiyetinin ve ciddiyetinin bir kez daha ortaya çıktığını söylediler.

YETER Kİ ONLAR İSTESİN

Başkan Enver Yılmaz ise bu durumu, “ODÜ Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde ki bazı noktalarda asfalt çalışması yürüteceğiz. Bunun için Üniversite yönetimi ile görüşmeler devam ediyor. Sürdürülen çalışmalar tamamlandığında asfalt uygulamamızı hemen hayata geçireceğiz. Eğitim bizim için en az sağlık kadar önemlidir. Bu ülkenin geleceğini oluşturacak genç kuşaklar için her türlü imkanı seferber etmeye hazırız. Yeter ki onlar istesin” diye özetledi.