Ordu Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un öncülüğünde, Kabadüz Kaymakamlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi ve kitap yardımında bulunuldu.

Kabadüz ilçesinde düzenlenen giysi ve kitap dağıtım programına, Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz katıldı.

İlçede Kaymakam Mustafa Uğur Özerden tarafından karşılanan Selda Yavuz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 80 öğrenciye giysi ve kitaplardan oluşan hediye paketlerini teslim etti.

“Geleceğimizin teminatı çocuklarımız. Başarılarınız daim, geleceğiniz, bahtınız açık olsun. Sizleri çok seviyoruz” diyen Selda Yavuz, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Onlara çok değer veriyor, iyi bir eğitim almalarını istiyoruz. Bugün, Kabadüz ilçemizde Kaymakamlığımız tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklarımızla bir araya gelerek, giysi ve kitap yardımlarında bulunduk” şeklinde konuştu.

Daha sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından yapılan el sanatları ürünlerinin yer aldığı bölümü gezerek, yakından inceleyerek detaylı bilgi alan Selda Yavuz, el sanatları gezisi sırasında unutulmaya yüz tutmuş eserler varsa bunların mutlaka değerlendirilmesi ve gün ışığına çıkartılması gerektiğini ifade etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün halı kursunu da gezen, kursiyerlerle halı çalışmaları hakkında bilgi alan ve onlarla sohbet eden Selda Yavuz, ayrıca bir kursiyerin ricası üzerine tezgâh başına oturarak Türk bayrağının işlendiği özel halıda dokuma yaptı.

Kabadüz Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, katılım, destek ve yakın ilgilerinden dolayı hanımefendi Selda Yavuz’a teşekkür etti.