Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, geçtiğimiz hafta incelemelerde bulunduğu Kumbaşı Mahallesi’nde sözünü verdiği fitness spor aletlerini mahalleye göndererek vatandaşların hizmetini sundu.

Geçen hafta Başkan Yardımcısı Fatih Evli ve birim müdürleri ile birlikte bir takım inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Kumbaşı mahallesini ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mahalle muhtarı Nevin Gül’ün mahallede spor yapmak isteyen kişiler için istediği fitness spor aletleri sözünü yerine getirdi. Altınordu Belediyesi, step ve bel çevirme aleti, makas aleti, ikili bisiklet, spor kondisyon aletlerinden oluşan seti, bir hafta içerisinde montajını yaparak mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

Kumbaşı Mahallesi Semt Pazarı’nda hizmete sunulan fitness spor grubu ile ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Mahalle sakinlerinin bizlerden isteği olan çalışmalardan birisi de fitness spor aletlerinin buraya yerleştirilmesiydi. Bizler de Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze gerekli talimatları vererek bu isteklerini bir hafta gibi çok kısa bir zaman içerisinde yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Ziyaretin ardından eksikliklerin giderilmesine yönelik yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kumbaşı Mahalle Muhtarı Nevin Gül, “Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanımız Engin Tekintaş ve Başkan Yardımcımız Fatih Evli Mahallemizi ziyaret etmişti. Ziyaret esnasında mahalle sakinlerimizin isteklerinden biri olan fitness spor aletlerini çok kısa bir zaman içerisinde yerine getirdiler. Biz Mahalle sakinleri olarak Başkanımız Engin Tekintaş ve ekibine bu özverilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kumbaşı Mahallesi’ni turizme kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve bu kapsamda belediye olarak kendilerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getireceklerini söyleyerek, eksiklerini tespit ettiğimiz mahallelerimizin daha modern bir hale dönüştürmek için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini söyledi.