Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi’nin yönetim kadrosu sabah kahvaltısında bir araya geldi. Koordinasyon toplantısı şeklinde geçen kahvaltıda işbirliği halinde sürdürülecek olan çalışmalar da masaya yatırılarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen tanışma ve koordinasyon toplantısına Büyükşehir Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Daire Başkanları ile Şube Müdürleri katıldı.

“7 GÜN 24 SAAT HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu toplantı öncesinde yaptığı konuşmada her iki belediyenin de yeni kurulmuş olmasının yapılanma açısından da önemli olduğuna vurgu yaparak, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak sürdürdüğümüz birçok çalışmada ilçe belediyelerimizle istişarelerimizi yapıyoruz. Ordu’nun gelişimi ve kalkınması için, alt yapı başta olmak üzere her türlü yatırımı hayata geçiriyoruz. Bütün arkadaşlarımız, canla başla, mesai mefhumu gözetmeden çalışıyor. 7 gün 24 saat hizmet vermeye gayret ediyor. Yaptığımız çalışmaların neticesini de görüyoruz” şeklinde konuştu.

Ordu’da bulunan kamu kurumlarının yöneticileri ile Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan yöneticileri tanıştırmayı, kaynaştırmayı, yatırım ve çalışmalarda işbirliği yapmayı, sorunlara birlikte çözüm üretmeyi ve kurumları daha yakından tanımayı amaçlayan ‘Tanışma ve İstişare Toplantılarının bu bölümünde, Büyükşehir Belediyesi ile Altınordu Belediyesi arasında sürdürülecek olan çalışmalar değerlendirildi.