Ordu Büyükşehir Belediyesi son 5 gün içerisinde sürdürülen çalışmalarda, yaklaşık 100 km stabilize yol açtı.

19 ilçenin tamamında yol çalışmalarına ekipleri ile birlikte devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan da 752 km’lik sıcak asfalt ihalesini sürdüren firmanın çalışmalarını takip ediyor. 752 kilometrelik sıcak asfaltla ilgili dev yatırımın başlangıcını yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi, kendi ekipleri ile de hummalı bir çalışma yürütüyor. 19 ilçenin tamamında sıcak asfalt, stabilize yol, bakım ve onarım faaliyetlerine aralıksız devam eden Büyükşehir, son bir hafta içerisinde sadece stabilize yol olarak 98 kilometrelik çalışma yürütmesi ile büyük dikkat çekti.

Büyük projenin yanı sıra yeni yollar açmaya da devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, son bir haftada 19 ilçenin tamamında; 98 km stabilize yol, 54 km asfalt bakımı, 109 km hendek temizliği ve 106 km de reglaj çalışması yürüttü.

YAKLAŞIK 1300 KM SICAK ASFALT YAPILACAK

19 ilçenin tamamında yürütülen bu çalışmaların vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanması dikkatlerden kaçmazken, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, yaklaşık 3 yıl içerisinde Ordu’nun her köşesinde, 1300 kilometre gibi büyük bir yol ağının sıcak asfaltla hizmet vermeye başlayacağını söyledi.