Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Türkiye’nin yerel yönetimlerde en büyük sıcak asfalt programından birini Ordu’da başlattık. Yedi ayda beş ilçenin su sorununu çözdük. Bizim bu millete hizmet sevdamız var. Bizim için önce millete hizmet gelir” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti İkizce 5. Olağan Kongresi’ne katıldı. Kongrede bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 7 ayda 5 ilçenin su sorununa neşter attığını ve kilometrelerce uzunlukta asfalt çalışması yaptığını söyledi.

“ORDULU HEMŞEHRİLERİMİZ BİZE GÜVENİYOR”

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Yılmaz, “Milletimiz her zaman bizlere destek verdi. İstikrara, bizlere güvendi. 30 Mart’ta tarih yazdık ve Ordu, Türkiye’de sembol illerden birisi oldu. Ben İkizce ilçesine ve tüm Ordulu hemşehrilerimize bu sevgi ve muhabbeti için teşekkürlerimi sunuyorum. İkizce ilçemizin yol ve sus sorununu çözmek için çalışmalara başlattık. İki yıl içerisinde İkizce’nin mahalle ve grup yollarını sıcak asfalt yapacağımızı söylemiştik. Çalışmalara başladık” diye konuştu.

“SÖZ VERİP DE YAPMADIĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK”

Türkiye’’nin en büyük sıcak asfalt ihalesini gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “Nisan ayından itibaren yüklenici firma tam kapasite ile çalışmaya başlayacak. Nisan ayından sonra Ordu’nun 19 ilçesi adeta şantiyeye dönüşecek. Ekipler, Ordu’da tam 752 km sıcak asfalt yapacaklar. Bizim de yapacağımız yatırımlarla birlikte toplam rakam tam 1300 km.yi bulacak. Biz diyoruz ki, ’Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır’ Söz verip de yapmadığımız hiçbir yatırım yok. Sıcak asfaltla birlikte hemşehrilerimize konforlu bir ulaşım imkanı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

“YEDİ AYDA 5 İLÇENİN SU SORUNUNU ÇÖZDÜK”

Suyla ilgili çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, “Daha şimdiden beş ilçenin su sorununu çözdük. Biz henüz 7 aylık belediyeyiz, ancak mazeret değil. Nerede bir sorun varsa biz çözümü noktasında mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. Milletvekillerimizle, Hükümetimizle uyumlu bir şekilde Ordu’ya hizmet ediyoruz. Biz kardeşler topluluğuyuz. Bizim için önce hizmet gelir. Bizim hedeflerimiz var. Şahsımızın bu süreçte hiçbir önemi yok. Biz millete hizmet için çalışan neferleriz. Ben değil, biz merkezli ekip ruhunu ortaya çıkardık.

YUNUS EMRE’NİN SÖZLERİYLE KONUŞMASINI BİTİRDİ

Konuşmasını Yunus Emre’nin sözleriyle bitiren Başkan Yılmaz, katılımcılara şöyle seslendi; “Gelin Tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz”

Başkan Yılmaz, AK Parti İkizce 5. Olağan Kongresi’nin ardından ilçede incelemelerde bulundu.