Ordu’nun Fatsa ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Fatsa Genç İşadamları Derneği(FAGİAD) Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ile tanışma yemeğinde Fatsa Belediyesi Atatürk Çamlık Restaurant’ta bir araya geldi.

Düzenlenen yemekte açılış konuşmasını gerçekleştiren FAGİAD Başkanı Mehmet Serkan Erdik, “Biz bugüne kadar Fatsa’da bir sivil toplum kuruluşunun yapması gereken birçok şeyi tamamen gönüllük esasıyla gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Fiziksel anlamda bunun birçok örneğini gerçekleştirdik. Şuana kadar açmış olduğumuz 12 adet KOSGEB girişimcilik kursu 330 kursiyer, 128 iş yeri Fatsa ve çevre ilçelerinde açılmış olmasında derneğimizin katkısı var. İstihdama bu sayede önemli derecede katkı sağladık. Bunun gibi birçok faaliyetleri dernek olarak gerçekleştirdik ve bundan sonrada devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdik. Yakın bir zamanda okullar arası bilgi yarışması yapacağız. Bununla ilgili ilçe Milli eğitim müdürlüğü yetkileri ile görüştük. Tüm masraflarımızı derneğimize ait olarak bu bilgi yarışmasını gerçekleştireceğiz. 2015 yılında da birçok faaliyet yaparak bu yılı da dolu dolu geçireceğiz. Değerli kaymakamımız Mehmet Yapıcıyı bu akşam ağırlamak istedik ve kendisiyle tüm üyelerimizle birlikte tanışıp kaynaşması için bu yemeğe düzenledik. Derneğimiz adına katılımlarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Mehmet Yapıcı ise yemekte yaptığı konuşmada, “Tüm genç iş adamlarına her zaman kapım açık. Birlikte görüş alış verişinde bulunursak daha da ileri götürebiliriz ilçemizi. Genç girişimcilere önem veren birisiyim. Beni burada ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Birlikte çalışır Fatsa’ya hizmet ederiz” diye konuştu.