Ordu’nun Fatsa ilçesinde PTT’nin 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

Program kapsamında Fatsa PTT Müdürü Sait Aracı ve kurum çalışanları Fatsa Hükümet konağındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu ve ardından saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Arıcı ve beraberindekiler Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti. Müdür Aracı, ziyarette yaptığı konuşmada, PTT’nin köklü bir teşkilat olduğunu söyledi.

PTT’nin Türk tarihinde önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Sait Aracı, “Hizmette sınır tanımayan bir anlayış ve şuurla 174 yıldır halkımıza hizmet veren kurumumuzun tam da kuruluş yıl dönümüne rast gelen Fatsa’ya yakışan ve yeni yapılan modern binamızda hizmet vermeye başlamanın haklı kıvancını yaşamaktayız. Günümüz dünyasının çağdaş posta idareleri arasında hak ettiği konumu alması için şeffaf, esnek ve hesap verebilir bir devlet anlayışı içerisinde dün olduğu üzere bundan böyle de daha nice yararlı ve kaliteli hizmetleri sunmanın fırsat ve mutluluğunu müşterilerimiz ve çalışanlarımızla hep birlikte yaşayacağımıza inancımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Kaymakam Mehmet Yapıcı ise şunları kaydetti: “174 yıl önce kurulan Türkiye’nin güzide kurumlarından biri olan PTT’mizin değerli temsilcilerini makamımda ağırlamaktan memnun duyuyorum. PTT Türk tarihinin en önemli müesseslerinden biridir. Türkiye’de yüklendiği yeni görevlerle de çalışmalarına en işi şekilde devam ediyorlar. Kuruluş yıl dönümleri kutlu olsun.”