Türkiye İzcilik Federasyonu Ordu İzcilik İl Temsilciliği’nin organizasyonuyla, Ulubey ilçesinde gerçekleştirilen kamp başarıyla tamamlandı.

Türkiye İzcilik Federasyonu İl Temsilcisi Dr. Selim Akçay, 24-27 Ekim tarihlerinde Ordu Gençlik ve İzcilik Kulübü, Ordu Merkez Spor Kulübü ve Rusumat 4 Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü izcilerinin katıldığı kampın başarıyla tamamlandığını kaydetti.

Milli Bilinç ve Çevre Temalı kamp yaptıklarını belirten Akçay, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yapmış olduğumuz mahalli kamp ilimizdeki izci kulüplerimizin ve izcilerin ortak faaliyetidir. Burada ilimizdeki izciler birbirlerini tanıma, kardeşlik ve ortak hareket etme becerileri ve duyguları gelişmektedir. Bu kampta Cumhuriyet bayramı dolayısı ile Kurtuluş ve Cumhuriyet milli şuurunun gelişmesine katkı olmuştur. Ayrıca çevre, ilk yardım, izcilik temel bilgileri, gece yürüyüşü, geleneksel Türk okçuluğu, izci oyunları ve musiki istasyonları yapılmıştır. Kampa katılan liderlerimize özverilerinden dolayı ve izcilerimize teşekkür ederim."