Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde devam eden meslek edindirme kurslarında yapılan bebek kıyafetleri Fatsa Devlet Hastanesi yeni doğan servisine hediye edilerek yeni doğan bebeklere verilmek üzere hastane yetkililerine teslim edildi.

Meslek edindirme atölyesinde eğitim alan kursiyerler tarafından üretilen bebek kıyafetleri, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş ve kursiyerler tarafından hazırlanarak Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu’na teslim edildi.

Meslek edindirme kurslarında gerçekleşen kursiyerlerin örnek bir davranış sergilediklerini söyleyen Tayfun Karataş, “Odamız bünyesindeki meslek edindirme atölyemizde sona yaklaşırken, kursiyerlerimiz tarafından üretilen bebek kıyafetlerini hastanemizde yatan ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtmak üzere tarafımızca teslim edildi. Bu üretimi gerçekleştiren kursiyerlerimize teşekkür ederiz. Kendileri gerçekten anlamlı bir projeye imza attılar” dedi.

Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Nurdoğan Karadağlıoğlu ise yaptığı açıklamada, “Hastanemizdeki bebeklerimize bu yapılan ürünler dağıtılacaktır. Yardımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.