Medical Park Ordu Hastanesi ve Ordu Barosu arasında kapsamlı bir indirim protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında Ordu’daki avukatlar ve birinci derece yakınları Medical Park Ordu Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanmaya devam edebilecekler.

Ordu Barosu ile Medical Park Ordu Hastanesi arasında baroya bağlı avukatlara, baro çalışanlarına ve tüm bu kişilerin birinci derece yakınlarına indirimli sağlık hizmeti sunan bir protokol imzalandı. Protokol imza törenine Ordu Barosu Başkanı Av. İlhan Kurt, Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat, baroya bağlı avukatlar ve hastane yöneticileri katıldı.

İmza töreninde konuşan Ordu Barosu Başkanı Av. İlhan Kurt, üyelerimizin, çalışanlarımızın ve birinci derece yakınlarının tam teşekküllü Medical Park Ordu Hastanesi’nden almış oldukları iyi ve güvenilir sağlık hizmetinin devamı için bu protokolü imzaladıklarını belirterek, gerek uzman doktor kadrosunun gerekse güler yüzlü hastane çalışanlarının bu anlaşmanın yapılmasındaki en büyük etken olduğunu söyledi.

Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Kurum olarak insan sağlığını her şeyin üstünde tutarak kendimizi her geçen gün geliştirmek ve daha fazla kişiye kaliteli sağlık hizmeti sunmak için çalışmaktayız. Bu nedenle de gerçekleştirmiş olduğumuz sağlık anlaşmaları çerçevesinde hizmetlerimizi daha geniş kitlelere sunmayı ve yapmış olduğumuz kurumsal sağlık hizmet anlaşmalarına her geçen gün bir yenisini eklemeyi amaçlamaktayız" diye konuştu.