Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Cemal Can, muhtarlar olarak ortak hareket ettiklerini söyledi.

Dernek Başkanı Mehmet Cemal Can, Fatsa’daki muhtarlar olarak hep birlikte çalıştıklarını ve sorunlarını hep birlikte çözdüklerini belirtti. Can, “2015 yılı itibariyle daha farklı çalışmaların olacağını yetkililer söylüyorlar. Biz de 2015’in ilk aylarını bekliyoruz. Verilen bu sözlerin bu tarihlerde yerine gelip gelmeyeceğini o zaman göreceğiz. Tabii ki gelmiyorsa ona karşılık muhtarlarla birlikte ortak alacağımız kararlar doğrultusunda ilerleyeceğiz. Yetkililer yolların yapılması için asfalt malzemesi kırıldığını söylüyor. Çakıl kırmaya başladıkları anda da yol için malzeme verecekler. Kış aylarında oluşabilecek duruma göre Büyükşehir Belediyesi’nin ayrı bir ekip hazırladığı yani yolların açılması ile ilgili ekipleri kurdular. Bizlere kış aylarında sıkıntı çekmeyeceğiz sözünü veriyorlar” dedi.

Yakın zamanda derneği tekrar hükümet binasına taşıyacaklarını belirten Başkan Cemal Can, "Bu konuda gerekli çalışmaları yapacağız. Oraya geçtikten sonra tabi ki daha farklı alanda köyde ki vatandaşın sorunu ile ilgili muhtarlarla birlikte sorunları çözmeye çalışacağız. Önümüzde ki günlerde bu konuyla ilgili gerekli makamlara talepte bulunacağız” şeklinde konuştu.

Muhtarları bir araya toplandığı yerin Fatsa Muhtarlar Derneği olduğunu belirten Başkan Can, “Fatsa’da 79 tane mahalle muhtarı vardır. Her zaman birlik ve beraberlik içindeyiz. Bundan sonrada birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Önemli olan birlik ve beraberliği kurmaktı. Bunu da başardığımız için çok şanslıyız” diye konuştu.