Ordu’da 1991 yılı Aralık ayında yayın hayatına başlayan ve bugün bölgesel gazete niteliğine ulaşan Ordu Olay gazetesi 23 yaşını geride bırakıp 24. yayın hayatına girdi.

Anadolu’da gazete çıkarmanın zorluklarına rağmen 23 yıldır yayın hayatını sürdüren Ordu Olay gazetesi, 23 yıl önce iki odalı küçük bir matbaadan bugün Ordu Organize Sanayi Bölgesi’nde dev bir tesise ulaştı. Ordu Olay Gazetesi Sahibi Zeki Mesut Özel, “Ordu adına gazetecilik yaptık. Biz her gün çıkardığımız gazete ile bir sınavdan geçiyoruz. 23 yıllık tarihimizde hatalarımızın olduğu zamanlarda oldu ama gazetecilik ilkelerine sonuna kadar duyarlı olduk. Sürekli kendimizi yenileyerek Orduluların karşısına çıktık. Bugün gazetemiz sadece Ordu’nun ilçelerinde değil, Artvin’den Sinop’a kadar bulunan bütün Ordululara hitap eden bir gazetedir. Yeni hedefimiz gazetemizi İstanbul’da çıkarmak olacak” dedi.

Bu arada Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ve yönetim kurulu üyeleri, Ordu Olay gazetesine bir nezaket ziyaretinde bulunarak, 24. yayın hayatına girmelerini kutladılar.