Altınordu Belediyesi ve Toplum Destekli Polis Müdürlüğü Muharrem ayı nedeni ile Tahıl Pazarı’na kurulan çadırda aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Aşure dağıtım törenine Altınordu Kaymakamı Şenol Esmer, Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Toplum Destekli Polis Memurları, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Tören de protokol üyeleri vatandaşlara aşure dağıttı.

Altınordu Belediyesi’nin Muharrem ayının düşüncesine saygı duyarak aşure dağıtımı gerçekleştirdiğini ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sosyal sorumluluk projelerine her zaman katkı vereceklerini belirtti. Birlikteliği göstermek için bir araya gelerek aşure dağıtıldığına dikkat çeken Tekintaş, "Güzellikler paylaştıkça millet adına kardeşliği oluşturuyor. Biz de bunu başarmak zorundayız ve bugün burada bu anı milletimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizden sonrada dağıtım devam edecek ama biz bunun yumak yumak artmasını istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda da farklı yer ve mekanlarda bu projelerin yapılmasına katkı sağlayacağız. Halkımızında aşure dağıtımına katılarak bugünün kalıcı olması için aşure yemeye davet ediyorum" dedi.

Aşure dağıtımına seve seve katıldığını belirten Altınordu Kaymakamı Şenol Esmer, suç ve suçlu konularında görev yapan polisin bu yanını burada gösterilmesinde aşure dağıtımını daha da özel hale getirdiğini vurguladı. Aşure gününün güzel geçmesi temennisinde bulunan Esmer, katılım gösteren herkese teşekkür etti.