Orduspor eski Kulüp Başkanlarından Lütfü Özkök ile Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Eski Başhekimi Dr. Ulvi Özüarı vefat etti.

İki gün önce İstanbul’da vefat eden eski Orduspor Kulübü Başkanı Lütfü Özkök’ün cenazesi ile olarak Orduspor tesislerine getirildi. Burada düzenlenen törene Lütfü Özkök’ün ailesi, sevenleri, eski başkanlar, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ziya Doğan ve futbolcular katıldı. Özkök daha sonra Orta Cami’de kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

ULVİ ÖZÜARI EMEKLİ OLUNCA ORDU’YA YERLEŞMİŞTİ

Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde 1988-1992 yılları arasında Başhekimlik görevi yürüten Kadın Doğum Uzmanı Dr. Faruk Ulvi Özüarı da hayata veda etti.

Sağlık Bakanlığı-ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet veren Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binası önünde düzenlenen törene Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Sağlık Müdürü Dr. İsmet Kolomuç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, hastane yöneticileri, sağlık çalışanları ve Özüarı’nın yakınları katıldı.

Uzm. Dr. Faruk Ulvi Özüarı Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde 1988-1992 yıllarında başhekimlik yaparken 20.01.1995 tarihinde emekli olarak Ordu’da yaşamaya devam etmişti. Aslen Niğdeli olan Özüarı’nın cenazesi Orta Cami’de öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.