Ordu Üniversitesi Kurumsal Gelişim Koordinatörlüğü tarafından ’Üniversite-Özel Sektör İşbirliği’ semineri düzenlendi.

Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Başak Konferans salonunda düzenlenen Üniversite-Özel Sektör İşbirliği seminerinde Sanset Sağra Gıda Ordu Şubesi Müdürü Teoman Önsel, öğrencilerle buluştu. Seminere, Prof. Dr. Ata Yakup Kaptan, Ordu Üniversitesi Kurumsal Gelişim Koordinatörü Şermin Tağakalafatoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman ve Ordu Üniversite Öğrencileri katıldı.

ÖNSEL: "ZAMANI İYİ DEĞERLENDİRİN”

Gerçekleşen seminerde öğrencilere bilgi ve birikimlerini aktaran Sanset Sağra Gıda Ordu Şubesi Müdürü Teoman Önsel, çalışma sahasında farkındalık oluşturmanın önemine vurgu yaptı. Öğrencilerle karşılıklı diyalog içerisinde sektörü anlatan Önsel, çalışma hayatındaki en önemli kavramın zaman olduğunu vurguladı. Zamanın iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Önsel, başarılı olmanın sırlarını bilgi ve birikim olarak açıkladı.

Sanayi sektörü başta olmak üzere yapılan işlerde ilk olarak İş Sağlığı ve İş Güvenliğinin ön planda tutulması gerektiğini belirten Teoman Önsel, çalışma alanları olan çikolata sektöründe bu yasayı ilk başladığı günden itibaren uyguladıklarını söyledi.

Seminer, Ordu Üniversitesi Kurumsal Gelişim Koordinatörü Şermin Tağakalafatoğlu’nun konuşmacı olarak katılan Sanset Sağra Gıda Ordu Şubesi Müdürü Teoman Önsel’e plaket vermesi ile sona erdi.